Vilho Väisälä in 1934

Vaisala täyttää 85 vuotta

Vaisala on ratkonut globaaleja haasteita innovatiivisten mittausteknologioiden avulla jo 85 vuoden ajan. Viimeisten yhdeksän vuosikymmenen aikana Vaisala on kehittänyt tuhansia innovaatioita ja ottanut merkittäviä teknologisia harppauksia. Merkkipäivän kunniaksi julkaisemme blogisarjan, jossa palaamme alkujuurille sekä muistelemme viimeisimpien vuosien huippuhetkiä.

Vuosiraportti 2020

Vuonna 2020 Vaisala pärjäsi hyvin COVID-19-pandemiasta huolimatta. Vuotta leimasivat sopeutuminen maailmantilanteeseen uusia toimintatapoja kehittämällä, mittausratkaisujen toimittaminen pandemian vastaiseen taisteluun, vastuullisuusasioiden edistäminen sekä huipputeknologiamme matka Marsiin.

Uusimmat uutiset ja artikkelit

Sun rising behind Earth

Kohti uusia innovaatioita

85 vuotta innovaatioita, osa 3/3 - Vaisala täyttää tänä vuonna 85 vuotta. Juhlan kunniaksi julkaisemme blogisarjan, jossa katsomme taakse...

Lue lisää

Observations for a better world

Yhteiskuntia ja ympäristöä ravistelevien haasteiden edessä yhä tärkeämpää tehdä päätöksiä tarkan ja luotettavan datan pohjalta. Vaisala on globaali teknologiajohtaja ja -asiantuntija sään, ympäristön ja teollisten mittausten saralla, ja tässä asemassa tuemme valtioiden, teollisuudenalojen, tutkimuslaitosten ja maatalouden mittaustarpeita. Vaisalan huippuluokan mittausratkaisut edistävät turvallisuutta, tehokkuutta ja päätöksentekoa tukien planeettamme kestävää kehitystä.

Sää- ja ympäristöliiketoiminta

palvelee ympäristö- ja sääriippuvaisia asiakkaita, jotka tarvitsevat jatkuvia ja luotettavia säätietoja. Esimerkiksi luotaimet, anturit ja lähettimet auttavat heitä tarkkailemaan säätä ja ympäristöolosuhteita, kuten salamoita, sademäärää tai ilmanlaatua.

...

Teollisten mittausten liiketoiminta

tarjoaa luotettavia instrumentteja tuottavuuden, resurssi- ja energiatehokkuuden sekä laadun optimointiin. Mittapäät, dataloggerit, refraktometrit ja kannettavat laitteet takaavat tarkat mittaukset teollisissa prosesseissa ja kontrolloiduissa ympäristöissä...