Mittaamisen arvoinen tulevaisuus

Rakennamme mittauksilla kestävämpää tulevaisuutta. Innovatiiviset ratkaisumme vaikuttavat maailman siellä, missä niillä on merkitystä, auttaen löytämään keinoja vastata globaaleihin haasteisiin, kuten ilmastonmuutoksen hillintään ja siihen sopeutumiseen. Huipputeknologiamme sään, ympäristön ja teollisuuden mittaustarpeisiin auttavat asiakkaitamme ylläpitämään toimintojaan ja tekemään dataan perustuvia päätöksiä.

Aerial of Highway and Railroad

Vaisalan vuoden lopun tilauskanta oli ennätyksellinen ja neljännen neljänneksen liiketulos kasvoi

Vaisalan vuosi 2023 päättyi neljännen neljänneksen vahvaan tilausvirtaan ja sen myötä ennätykselliseen 173 miljoonan euron tilauskantaan. Liiketoimintaympäristön epävarmuudesta huolimatta neljännen neljänneksen liikevaihtomme kasvoi ja sekä bruttokateprosenttimme että liiketulosmarginaalimme paranivat edellisestä vuodesta.

Storm and lightning bolts over windmills

Vaisala Xweatherin -salamaraportti julkaistu: yli 2 miljardia salamahavaintoa maailmanlaajuisesti vuonna 2023

Vaisala Xweatherin vuotuinen salamaraportti paljastaa yhteensä yli 242 miljoonaa salamatapahtumaa Yhdysvaltain mantereella vuonna 2023 sekä yli 2 miljardia salamaa maailmanlaajuisesti. Vuoden 2023 raportti listaa myös Yhdysvaltojen salamaherkimmät osavaltiot, kaupunkialueet, rakennukset, sekä uutuutena tuulipuistot.
 

Uusimmat uutiset ja artikkelit