Mät, analysera och agera för att skapa en bättre värld

Våra innovativa mätlösningar gör skillnad där det verkligen spelar roll. De hjälper till att lösa klimatförändringar och andra globala utmaningar. Våra banbrytande mättekniker för väder, miljö och industriprocesser hjälper kunderna att hålla i gång affärskritiska verksamheter och ta databaserade beslut. 

LIFT-road weather-800x450

Vägväderdata möjliggör autonom körning oavsett väder och vind 

Med miljarder investerade i autonom körning ser fordonsindustrin ser ivrigt fram emot förverkligandet av självkörande bilar. De stora biltillverkarna kan accelerera utvecklingen genom att dra full nytta av data om vägväder och -förhållanden.  
 

Polaris PR53AC processrefraktometer

Vaisala POLARIS™ processrefraktometrar

Vaisala lanserar en banbrytande serie optiska inline-processrefraktometrar för industriella vätskemätningar. 

Den nya robusta plattformen av inline-processrefraktometrar kompletterar Vaisalas ledande innovationer genom att introducera den första helt egenutvecklade refraktometerserien till produktplattformen med kapacitet för både vätske- och gasmätningar. Den nya eran för processrefraktometrar börjar nu.

Nyheter

Kontakt

Kontakta oss. Vi kommer att kontakta dig så snabbt som möjligt.

 

Elina Heed

Marktransporter

Telefon: +46 739167673

Email

För andra väder och miljöämnen fyll in kontaktformuläret

Vaisala Indigo520

Webbseminarium: HMT330 kontra Indigo-ekosystemet – Vilket Vaisala-system ska man välja, och varför?

I detta 40-minuters webbseminarium diskuterar vi de viktigaste fördelarna och skillnaderna när man jämför det nya Indigo-ekosystemet med det traditionella, mångåriga flaggskeppet HMT330 och andra Vaisala-instrument i världsklass.