Mittauksilla kestävämpää tulevaisuutta

Innovatiiviset mittausratkaisumme vaikuttavat maailmaan siellä, missä sillä on merkitystä, ja auttavat ratkaisemaan ilmastonmuutosta ja muita globaaleja haasteita. Huipputeknologia sään, ympäristön ja teollisuuden tarpeisiin auttaa asiakkaitamme ylläpitämään toimintojaan ja tukemaan päätöksensä dataan.

Vaisala employee looking at a Vaisala instrument

Vuosiraportti 2021 julki

Vuonna 2021 autoimme asiakkaitamme globaaleissa haasteissa, kun ilmastonmuutoksen hillitseminen ja siihen sopeutuminen nousivat yhä laajemmin keskusteluun. Vuoden aikana saimme myös kotimaista ja kansainvälistä tunnustusta vastuullisuusteoistamme. Maailmantalouden elpyessä COVID-19-pandemiasta pärjäsimme erinomaisesti.

Uusimmat uutiset ja artikkelit

Observations for a better world

Yhteiskuntia ja ympäristöä ravistelevien haasteiden edessä yhä tärkeämpää tehdä päätöksiä tarkan ja luotettavan datan pohjalta. Vaisala on globaali teknologiajohtaja ja -asiantuntija sään, ympäristön ja teollisten mittausten saralla, ja tässä asemassa tuemme valtioiden, teollisuudenalojen, tutkimuslaitosten ja maatalouden mittaustarpeita. Vaisalan huippuluokan mittausratkaisut edistävät turvallisuutta, tehokkuutta ja päätöksentekoa tukien planeettamme kestävää kehitystä.