Mittauksilla kestävämpää tulevaisuutta

Innovatiiviset mittausratkaisumme vaikuttavat maailmaan siellä, missä sillä on merkitystä, ja auttavat ratkaisemaan ilmastonmuutosta ja muita globaaleja haasteita. Huipputeknologia sään, ympäristön ja teollisuuden tarpeisiin auttaa asiakkaitamme ylläpitämään toimintojaan ja tukemaan päätöksensä dataan.

Vaisala arvioitu vastuullisimmaksi suomalaiseksi pörssiyhtiöksi

Vaisala on arvioitu vastuullisimmaksi suomalaiseksi pörssiyhtiöksi kahdella taholla. Suomalaisten yksityissijoittajien keskuudessa teetetyssä kyselyssä sijoittajat äänestivät Vaisalan vastuullisimmaksi yritykseksi. Lisäksi Vaisala on kärkisijalla Sustainalyticsin, pörssiyhtiöiden vastuullisuusanalytiikkaan perehtyneen yrityksen, ESG-vertailussa. 

Uusimmat uutiset ja artikkelit

Observations for a better world

Yhteiskuntia ja ympäristöä ravistelevien haasteiden edessä yhä tärkeämpää tehdä päätöksiä tarkan ja luotettavan datan pohjalta. Vaisala on globaali teknologiajohtaja ja -asiantuntija sään, ympäristön ja teollisten mittausten saralla, ja tässä asemassa tuemme valtioiden, teollisuudenalojen, tutkimuslaitosten ja maatalouden mittaustarpeita. Vaisalan huippuluokan mittausratkaisut edistävät turvallisuutta, tehokkuutta ja päätöksentekoa tukien planeettamme kestävää kehitystä.