Katso video

In search for the absolute truth - product vision video

Totuuden jäljillä

Ymmärtääkseemme maailmaa meidän on tarkkailtava sitä sekä kysyttävä oikeita kysymyksiä. Vaisalassa me olemme uteliaita ja etsimme keinoja rakentaakseemme parempaa maailmaa ja jättääkseemme yhteiskuntiin positiivisen jäljen. Ratkaisuillamme kerätään dataa, jolla lisätään ymmärrystä maailmasta. Tällä videolla valotamme, miten datamme voidaan ottaa käyttään elämän parantamiseksi nyt ja tulevaisuudessa. (Video englanniksi.)

Uusimmat uutiset ja artikkelit

Observations for a better world

Yhteiskuntia ja ympäristöä ravistelevien haasteiden edessä yhä tärkeämpää tehdä päätöksiä tarkan ja luotettavan datan pohjalta. Vaisala on globaali teknologiajohtaja ja -asiantuntija sään, ympäristön ja teollisten mittausten saralla, ja tässä asemassa tuemme valtioiden, teollisuudenalojen, tutkimuslaitosten ja maatalouden mittaustarpeita. Vaisalan huippuluokan mittausratkaisut edistävät turvallisuutta, tehokkuutta ja päätöksentekoa tukien planeettamme kestävää kehitystä.

Sää- ja ympäristöliiketoiminta

palvelee ympäristö- ja sääriippuvaisia asiakkaita, jotka tarvitsevat jatkuvia ja luotettavia säätietoja. Esimerkiksi luotaimet, anturit ja lähettimet auttavat heitä tarkkailemaan säätä ja ympäristöolosuhteita, kuten salamoita, sademäärää tai ilmanlaatua.

...

Teollisten mittausten liiketoiminta

tarjoaa luotettavia instrumentteja tuottavuuden, resurssi- ja energiatehokkuuden sekä laadun optimointiin. Mittapäät, dataloggerit, refraktometrit ja kannettavat laitteet takaavat tarkat mittaukset teollisissa prosesseissa ja kontrolloiduissa ympäristöissä...