Verkosto 2019

Nähdään Verkosto messuilla
Tampere
Finland
Power Transmission
Industrial Measurements
-

SÄHKÖ- JA TIETOVERKKOALAN AMMATTIMESSUT

Sähkö- ja tietoverkkoliiketoiminnan päätapahtuma Verkosto 2019 -messujen kokoava teema on yhteisrakentaminen.
Tapahtumassa puhuttaa erityisesti Smart City, työturvallisuus, kyberturvallisuus ja rekrytointi.

Verkkoliiketoiminnan valoisa tulevaisuus ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä. Nopeasti kehittyvällä sähkö- ja tietoverkkoalalla tehdään tulevina vuosina paljon investointeja ja luvassa on monia uudistuksia.
Olemme myös mukana. Vaisalalla on monipuolinen valikoima verkkoon liitettäviä mittauslähettimiä asiakkaille, jotka haluavat vähentää näitä riskejä ja turvata kriittisiä resurssejaan. Käyttämällä Vaisalan mittareita voidaan turvallisesti parantaa laitteiden suorituskykyä ja valmistella huoltoaikataulut ajoissa, jotta vältetään odottamattomat katkokset. 

Teemu Aurosella on puheenvuoro Jatkuvatoiminen DGA mittaus muuntajien kunnonvalvonnan keinona – Konsepti ja käytännön vinkkejä laitteiden valintaan messuilla
torstaina 24.01.2019 14:00-14:30, Smart Network -lava, E-halli.

Nähdään Tampereella Verkosto messuilla!

Sales Manager Teemu Auronen, Vaisala Oyj

Teemu Auronen

Myyntipäällikkö

Teemu Auronen toimii Vaisalassa myyntipäällikkönä. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus muuntajista sähkö-, teollisuus- ja OEM-markkinoilla. Hän on työskennellyt myynti- ja tuotehallintatehtävissä globaaleissa yrityksissä. Teemu on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.